De (opfris) cursus voor wie werkzaam is in de cosmetica- of kappersbranche, maar ook voor een ieder met interesse in mode en make-up. Wij laten je kennis maken met de wondere wereld van de visagie.

Privé lessen op maat door head educator Monique van Wijnbergen is de ideale optie voor wanneer het voor jou niet mogelijk is om deel te nemen in een reguliere groep. In deze cursus van 4 weken gaan we aan de slag op jouw eigen niveau en leer je make-up technieken die bij jou of bij jouw klanten in de salon passen.

Je leert werken op een model of op jezelf, waarbij kleurenleer, gezichtsvorm herkenning, diverse oog-technieken (naturel, dag en avond, glamour, smokey, etc.) en correcties aan bod komen. Kortom: je leert het creëren van verschillende mooie en trendy make-up’s.

In de visagieschool wordt gewerkt met de luxe huidverzorgende Italiaanse make-up producten van Essential Professional Make-up en het Duitse Kryolan.  De make-up wordt voor de 4-weekse cursisten beschikbaar gesteld door de school. Het is ook mogelijk om een eigen make-up pakket op maat samen te stellen, zodat je thuis ook goed kunt oefenen.

Elke les starten we met theorie en worden nieuwe technieken voorgedaan en uitgelegd. Tijdens de cursus mag je op jezelf werken of neem je een model mee. Na de lessen mag je foto’s maken van je eigen werk. Reken qua studiebelasting naast het volgen van de lessen op zo’n 1 a  2 uur huiswerk per week.

Het is mogelijk om na de Cursus Visagie door te stromen naar de Vakopleiding Visagie. Je kunt ook de Vakopleiding volgen middels privé lessen.

Kosten & data

Lesgeld Cursus

€ 795,- , 2 uur per les
Het lesgeld is vrijgesteld van BTW.

Professionele Penselenset

€ 125,-
(incl € 75,- cursistenkorting)

Geen werkpakket nodig

materiaal wordt ter beschikking gesteld

Cursusduur 4 weken, 1x per week les. Het lesgeld is inclusief inschrijfgeld, Visagie lesmap, digitale eindfoto en certificaat.

Start data

op alle doordeweekse dagen en avonden

inschrijven

Bekijk ook