Feel Good is het adres voor wanneer je gaat trouwen en je een ervaren bedrijf zoekt voor jouw bruidsmake-up en bruidskapsel en dat van jouw gasten. Wij hebben een team van meerdere professionele bruidsstylistes.

Feel Good is ook het adres, wanneer je een leuke make-up workshop wilt volgen met een groep vriendinnen of met je collega's. Je krijgt altijd les van een professional, tevens docent van de Vakopleiding Visagie, bijna ieder thema is mogelijk.

Natuurlijk zijn wij ook te boeken om de make-up te verzorgen voor een event of shoot.

Feel Good is niet alleen de Make-up Academy in de provincie Utrecht, maar ook jouw studio voor een gezellige en leerzame make-up workshop privé of met een groep. Ga je trouwen of heb je een ander event, waar je graag je make-up en haar voor zou willen laten doen, wij staan natuurlijk voor je klaar.

Niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven verzorgen wij make-up tijdens events, congressen, video, film of fotoshoots. Feel Good, komt op locatie maar heeft ook een ruime eigen locatie met gratis parkeren naast de deur.

Eigenaresse van Feel Good, Award winning en publicerend make-up artist & personal stylist Monique van Wijnbergen verzorgt samen met haar team graag jouw boeking.

Wil je meer weten of wil je ons gewoon persoonlijk spreken? Laat het ons weten.

Naar contactMail ons