Een bruidsmake-up moet stralend zijn, de persoonlijkheid van de bruid onderstrepen (maar niet overtreffen), de hele dag en onder alle omstandigheden blijven zitten en er zowel op de foto’s als van dichtbij mooi uitzien.

Top Visagiste en Styliste Monique van Wijnbergen verzorgt graag jouw bruidsmake-up en bruidskapsel samen met haar team ervaren bruidsstylisten! Wij bieden 2 arrangementen aan.

Feel Good Visagie is partner van Koetshuis de Haar in Haarzuilens en verzorgt jouw bruidsmake-up graag op deze sprookjeslocatie.

Ga je trouwen in het buitenland, dan kun je een speciale privé sessie Bruidsmake-up boeken. Je leert dan hoe je zelf een mooie bruidsmake-up kunt creëren. Het is natuurlijk ook mogelijk dat jouw make-up in het buitenland door ons verzorgd wordt.

De Proefsessie:
Tijdens de proefsessie bespreken we jouw wensen en ideeën, zo bepalen we de juiste makeup en haarstijl aan de hand van jouw bruidsmoodboard. Het allerbelangrijkste is dat jij je goed voelt bij de look die wij samen gaan creëren.

Al onze bruidsstylistes zijn zowel professioneel visagiste als ook kapster of hairstylist. Na de intake wordt de proef make-up aangebracht en stellen we de definitieve keuze vast. We gaan hierna aan de slag met het proefkapsel en filmen het eindresultaat. Wij nemen graag de tijd, daarom duurt een totale proefsessie ongeveer 3 uur.

De proefmake-up en het bruidskapsel, zo’n 3 tot 6 weken voor de trouwdatum, wordt aangebracht in onze make-up studio en is altijd het volledige bruidsplaatje! Aangezien de meeste bruiden op vrijdag of zaterdag trouwen, spreken we de proefsessies altijd af in de ochtend of de middag van maandag t/m donderdag.

Wij kiezen bewust voor proefsessies overdag, wat betekent dat je er vaak vrij voor moet nemen, omdat echt daglicht het beste vergelijk biedt met de trouwdag. Ik raad je dan ook aan om de proefmake-up de hele dag op te houden en verschillende malen in de spiegel te kijken. Zo raak je eraan gewend hoe de make-up voelt en kun je ervaren dat het er aan het einde van de dag nog steeds goed uitziet!

Op de trouwdag komen wij aan huis of op de locatie de make-up en het haar verzorgen. Liever bij ons in de studio, dat kan ook. Bijkomende reiskosten indien wij naar je toekomen afhankelijk van de afstand, € 0,35 per km en eventuele parkeerkosten, toeslag op zondag en bij starten voor 7.30 uur.

Feel Good werkt met een eigen team professionele bruidsstylisten, zo is er altijd een back-up styliste bij ziekte.

Feel Good laat u stralen op de belangrijkste en mooiste dag van uw leven.

Prijzen & details

Wij bieden twee verschillende arrangementen aan:

Het Bruidsarrangement Make-up € 249,-

De proefsessie bruidsmakeup 3 tot 8 weken voor de trouwdag (duur: +- 2 uur)

Incl. gebruik alle producten voor de bruiloft.

De bruidsmakeup op uw bruiloftsdag (duur: +- 1,5 uur)

Het Bruidsarrangement Compleet € 398,-

De proefsessie bruidsmakeup en kapsel 3 tot 8 weken voor de trouwdag (duur: +- 2,5 a 3 uur)

Incl. gebruik alle producten voor de bruiloft.

De bruidsmakeup en kapsel op uw bruiloftsdag (duur: +- 2,5 uur)

LAST MINUTE Bruidsarrangement € 279,-

De bruidsmakeup en het bruidskapsel op uw trouwdag zonder proefsessie kan ook (duur: +- 2,5 uur)

VIP Bruidsarrangement Compleet € 449,-

De proefsessie bruidsmakeup en bruidskapsel 3 tot 8 weken voor de trouwdag (duur: +- 3 uur)

Incl. gebruik alle producten, een tasje met de gekozen lipstick en de diamond powder voor de bruiloftsdag.

De bruidsmakeup en het bruidskapsel op uw bruiloftsdag (duur: +- 2,5 uur)

VIP Bruidsarrangement Makeup € 299,-

De proefsessie bruidsmakeup 3 tot 8 weken voor de trouwdag (duur: +- 1,5 a 2 uur)

Incl. gebruik alle producten, een tasje met de gekozen lipstick en de diamond powder voor de bruiloftsdag.

De bruidsmakeup op uw bruiloftsdag (duur: +- 1,5 uur)

Vindt u het prettig dat ook de moeder van de bruid, schoonmoeder en eventuele andere bruiloftsgasten een mooie make-up krijgen, dan kan dit. Het speciale tarief bedraagt € 55,- p.p. voor make-up (30 min.) en € 59,- voor hairstyling (30 min,).

Bruidsmeisjes tot 12 jaar en/of bruidegom touch-up € 35,-

Is het bruidsgezelschap dat van het arrangement gebruik wil maken wat groter, dan zorgen wij voor extra stylisten indien beschikbaar.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je weten of jullie datum beschikbaar is?

ContactMail ons