Op dit moment bieden wij geen Grime lessen aan.
De basis opleiding Grimeren is er voor visagistes en een ieder die droomt over een carrière in de wereld van film en theater.

Tijdens deze opleiding ga je leren om een gezicht te veranderen (grimeren). Je krijgt les van een ervaren docente grime, zij gaat je de kneepjes van het vak bijbrengen. Elke les starten we met theorie en worden nieuwe technieken voorgedaan en uitgelegd. Tijdens de opleiding mag je op jezelf werken of neem je elke les een eigen model mee. Na de lessen mag je foto’s maken van je eigen werk. Reken qua studiebelasting naast het volgen van de lessen op zo’n 1 a 2 uur huiswerk per week.

 

In deze basis opleiding van 6 weken komen de volgende onderwerpen aan bod: materiaalkennis, penseeltecknieken, kleurenleer, vormenleer, karaktergrime, een grime ontwerp maken, expressie verhogende grime, cabaret, ouderwordingstechnieken, anatomie, travestie, face painting, egyptische grime, het maken van wonden en werken met pruiken. De laatste les krijg je een eindopdracht die gefotografeerd wordt en ontvang je na het goed doorlopen van de cursus een certificaat.

In de visagieschool wordt tijdens de opleiding grime gewerkt met het professionele theatermerk Kryolan. In het werkpakket zitten alle basisproducten die je nodig hebt voor deze opleiding. Wij werken graag met niet te grote groepen om zo een ieder voldoende begeleiding te kunnen bieden.

Kosten & data

Lesgeld

€ 795,-
Het lesgeld is vrijgesteld van BTW.

Werkpakket Grime Kryolan

€ 175,- (incl. btw)

Cursusduur 6 weken, 1x per week les. Het lesgeld is inclusief inschrijfgeld, eindfoto en certificaat.

aanvragen

Bekijk ook