Head educator is Monique van Wijnbergen, zij werkt al 16 jaar als professioneel, publicerend make-up artist en stylist. De Masterclasses geeft Monique of iemand uit haar team van ervaren gediplomeerde visagisten met een ruime praktijkervaring. Wij verzorgen deze Masterclasses in privé setting met veel aandacht voor de leerling in het Nederlands, Frans of Engels. Heb je interesse in een andere masterclass dan wij nu aanbieden, dan horen wij het graag.

 

Bruidsmake-up Masterclasses

Naast de Vakopleiding Visagie, een all-round praktijkopleiding, bieden wij nu professionele Bruidsmake-up lessen aan voor de visagiste en salons, die zich willen specialiseren. Zeer geschikt voor een ieder met een passie voor bruiden.


Lees meer

Masterclass Bril Make-up / Mature Skin

Heb jij ook regelmatig een klant met een bril of een 50+ klant en zou je graag de kneepjes uit het visagievak willen leren voor de wat rijpere huid? Meld je dan aan voor deze Masterclass.


Lees meer
visagie fotoshoot styling

Fotoshoot Masterclass

Naast de Vakopleiding Visagie, een all-round praktijkopleiding, bieden wij nu professionele Fotoshoot Masterclasses aan, zodat visagistes verder kunnen leren en tegelijkertijd aan een mooie portfolio kunnen werken.


Lees meer

Bekijk ook