Ben jij een make-up lover en zou je graag van jouw passie je beroep willen maken, dan is de Feel Good Make-up Academy echt wat voor jou! Leer het make-up van de professionals, netwerk tijdens onze events en stage opdrachten en breid je creatieve skills uit.

Feel Good is de erkende Visagieschool van Utrecht en verzorgt naast de Vakopleiding Visagie, de Make-up Cursus, Bruidsstyling masterclasses, Hairstyling, Grime & TV Make-up en privé lessen op maat.

De Make-up Academy in de provincie Utrecht, Feel Good, heeft een ruime locatie met een groot leslokaal, fotografieruimte en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Er wordt les gegeven in kleine groepen met aandacht voor elke leerling, zo zorgt de school voor een hoog slagingspercentage.

Wij verzorgen een Vakopleiding Visagie, die u kunt afsluiten met een erkend diploma. Feel Good bestaat sinds 2008 en heeft twee Vakopleiding groepen per jaar die examen doen. Studiekosten zijn aftrekbaar van de belasting, afhankelijk van je inkomen, krijg je een flink percentage terug.

Eigenaresse van Feel Good, Award winning en publicerend make-up artist & personal stylist Monique van Wijnbergen verzorgt zelf de lessen Visagie in samenwerking met haar team.

Interesse? En heb je meer vragen of wil je ons gewoon persoonlijk spreken? Neem contact met ons op.

Naar contactMail ons