De Workshop Stijl wordt gegeven door een professional met een mode en styling achtergrond. Jarenlang bepaalde zij de styling voor mode reportages en had zij een modezaak in de Amsterdamse PC Hooftstraat.

Tijdens deze workshop gaan we kijken welke kleding en kleuren het beste bij je passen. Wat is je persoonlijke stijl? Raak jij de draad kwijt als je een keuze moet maken tussen al die kleding in vele tinten? Sta jij ook met een kleurenwaaier in de winkels om vervolgens nog niet te weten welke kleding je moet kiezen? De workshop gaat verder dan enkel kleuradvies!

In een relaxte sfeer gaan we alles behandelen; welke kleurgroepen maken je persoonlijkheid sterker en welke zwakker, welke kleding vormen doen jouw figuur het beste uitkomen, wat wil je uitstralen, wat is jouw persoonlijke stijl ?


Wat je zeker niet moet vergeten om mee te nemen is:

  • een kledingset uit je huidige garderobe, die je zelf leuk vindt staan.
  • een aantal kledingstukken waar je aan twijfelt of wat je bijna nooit aan doet.

Het doel is dat je na 2,5 uur vol vertrouwen naar huis gaat met meer duidelijkheid in je persoonlijke kledingstijl.

Kosten & locatie

Prijs

De Workshop Stijl kost €49,- p.p. (v.a. 6 personen)
Jullie worden ontvangen met een kopje thee of koffie met wat lekkers erbij.

Locatie

De workshops worden gegeven in onze Academy te Utrecht of we komen naar een door u gekozen locatie. De workshop duurt +- 2,5 uur (bij 6 of meer). Bij grotere groepen zorgen wij voor een extra styliste zonder bijkomende kosten.

aanvragen

Bekijk ook