Feel Good Visagie verzorgt workshops voor groepen van 1 tot 16 personen. Bij grotere groepen zorgen wij voor een extra visagiste zonder bijkomende kosten.

We vinden het prettig om er goed uit te zien, maar soms weten we niet hoe we met makeup het gewenste effect kunnen bereiken. In onze workshop Visagie leer je de trucs uit het vak van een professioneel visagiste. De makeup workshop van Feel Good is een diepgaande stap voor stap makeup. In een relaxte sfeer gaan we alles behandelen. We starten met het reinigen van de huid, brengen de primer aan en geven veel aandacht aan het vinden van de geschikte kleur en soort foundation. Hierna gaan we verder met het shapen van het gezicht, de oogmakeup met wederom een kleuradvies en sluiten af met de lippen. Aangezien je les krijgt in onze Makeup Academy, leer je de professionele aanbrengtechnieken.

Tijdens de workshop werken we met de luxe huidverzorgende makeup producten van het Italiaanse Essential Professional uit Rome. Deze producten zijn ook verkrijgbaar in onze school. Alle makeup vragen komen natuurlijk aan bod. Een ieder krijgt een persoonlijke makeup pas. Het doel is dat je na 2½ uur vol vertrouwen naar huis gaat met een look die echt bij jou past en dat je deze look makkelijk opnieuw zelf kunt creëren.

Kosten & data

€ 35,- p.p.

Vanaf 6 personen, incl. materialen. De workshop duurt +- 2,5 uur.

Je wordt ontvangen met een kopje thee of koffie met wat lekkers erbij.

Privé workshop € 98,-

Workshop 2 personen € 59,- p.p.
Deze workshop duurt +- 1,5 uur

Workshop 3 personen € 55,- p.p.

Workshop 4 personen € 45,- p.p.
Deze workshop duurt +- 2 uur

Workshop 5 personen € 39,- p.p.

Workshops zijn te boeken op maandag t/m zaterdag overdag. Zaterdagmiddagen zijn erg populair. Het minimum op deze middag is daarom 6 deelneemsters. Bent u met een kleinere groep, dan kunt u wel boeken tegen meerprijs.

Locatie

De workshops worden gegeven in onze Visagie Studio (gratis parkeren voor de deur) of we komen naar een door u gekozen locatie. Bijkomende reiskosten indien wij naar u toekomen afhankelijk van de afstand (€ 0,30 per km.)

Cadeaubon

Het is ook mogelijk een workshop in de vorm van een cadeaubon te geven met of zonder cadeaupakket. De cadeaubon wordt feestelijk verpakt toegestuurd en is in te wisselen op een later te bepalen dag en tijdstip.

aanvragen

Bekijk ook

Tagline

Wat is jouw persoonlijke stijl?

Naast onze Visagie Workshops, bieden wij nu ook de Workshop Stijl aan.