Editorial

Speciaal voor bedrijven en evenementen bureau’s biedt Feel Good een professionele make-up artist die naast de make-up tevens het haar van de klant of het model kan verzorgen.

Wilt u graag een visagie team op uw event om de gasten een metamorfose of make-up advies te geven, dan regelen wij dat graag met ons ervaren team professionals.

Feel Good heeft gewerkt voor:
Mediq, Artego, Kyocera Mita, KLM, Rabobank, Volksbank, InsingerGillissen, Hilton, Oracle, Caroline Biss,, FNV, NVZA, Amant, Hema, Intratuin, Holland Casino, Belastingdienst, Libelle, LOF, Sanoma, Popkoor Prestige, BNN, VPRO, RTV, De Fabriq, Filmacademie, Fotovakschool etc.

Vakopdrachten

Op zoek naar een MUHA voor een fotoshoot, conferentie of video opdracht?

Bent u op zoek naar een MUHA voor een fotoshoot, film, conferentie of video opdracht? Feel Good levert ervaren professionele visagistes en haarstylistes. Heeft u voor uw opdracht meerdere visagistes nodig, dan is dat geen probleem.

Onze MUHA komt naar uw locatie. Prijs via offerte.

Offerte aanvragen
Evenementen

Makeup tijdens uw event?

Tijdens uw bedrijfsfeest of partnerdag geeft het Feel Good Visagieteam uw vrouwelijke gasten een metamorfose. Tijdens uw event kunnen wij ook makeup workshops organiseren, de ideale verwenworkshop voor uw vrouwelijke relaties of personeel.

Plaats en Prijs
Het visagie team komt naar uw feestlocatie. Een touch-up/makeup metamorfose duurt ± 10 tot 30 minuten, zodat zo veel mogelijk gasten kunnen deelnemen. Het programma van de workshop wordt op maat gemaakt afhankelijk van de beschikbare tijd. De prijs wordt bepaald door het aantal in te zetten visagistes en gasten via offerte.

Offerte aanvragen

Kunnen we wat voor elkaar betekenen? Laat het ons weten.

Contact

Workshops

Feel Good Visagie verzorgt workshops voor groepen van 1 tot 16 personen. Bij grotere groepen zorgen wij voor een extra visagiste zonder bijkomende kosten.

We vinden het prettig om er goed uit te zien, maar soms weten we niet hoe we met makeup het gewenste effect kunnen bereiken. In onze workshop Visagie leer je de trucs uit het vak van een professioneel visagiste. De makeup workshop van Feel Good is een diepgaande stap voor stap makeup. In een relaxte sfeer gaan we alles behandelen. We starten met het reinigen van de huid, brengen de primer aan en geven veel aandacht aan het vinden van de geschikte kleur en soort foundation. Hierna gaan we verder met het shapen van het gezicht, de oogmakeup met wederom een kleuradvies en sluiten af met de lippen. Aangezien je les krijgt in onze Makeup Academy, leer je de professionele aanbrengtechnieken.

Tijdens de workshop werken we met de luxe huidverzorgende makeup producten van het Italiaanse Essential Professional uit Rome. Deze producten zijn ook verkrijgbaar in onze school. Alle makeup vragen komen natuurlijk aan bod. Een ieder krijgt een persoonlijke makeup pas. Het doel is dat je na 2½ uur vol vertrouwen naar huis gaat met een look die echt bij jou past en dat je deze look makkelijk opnieuw zelf kunt creëren.

Kosten & data

€ 35,- p.p.

Vanaf 6 personen, incl. materialen. De workshop duurt +- 2,5 uur.

Je wordt ontvangen met een kopje thee of koffie met wat lekkers erbij.

Privé workshop € 98,-

Workshop 2 personen € 59,- p.p.
Deze workshop duurt +- 1,5 uur

Workshop 3 personen € 55,- p.p.

Workshop 4 personen € 45,- p.p.
Deze workshop duurt +- 2 uur

Workshop 5 personen € 39,- p.p.

Workshops zijn te boeken op maandag t/m zaterdag overdag. Zaterdagmiddagen zijn erg populair. Het minimum op deze middag is daarom 6 deelneemsters. Bent u met een kleinere groep, dan kunt u wel boeken tegen meerprijs.

Locatie

De workshops worden gegeven in onze Visagie Studio (gratis parkeren voor de deur) of we komen naar een door u gekozen locatie. Bijkomende reiskosten indien wij naar u toekomen afhankelijk van de afstand (€ 0,30 per km.)

Cadeaubon

Het is ook mogelijk een workshop in de vorm van een cadeaubon te geven met of zonder cadeaupakket. De cadeaubon wordt feestelijk verpakt toegestuurd en is in te wisselen op een later te bepalen dag en tijdstip.

aanvragen

Bekijk ook

Tagline

Wat is jouw persoonlijke stijl?

Naast onze Visagie Workshops, bieden wij nu ook de Workshop Stijl aan.


Bridal Makeup

Een bruidsmake-up moet stralend zijn, de persoonlijkheid van de bruid onderstrepen (maar niet overtreffen), de hele dag en onder alle omstandigheden blijven zitten en er zowel op de foto’s als van dichtbij mooi uitzien.

Top Visagiste en Styliste Monique van Wijnbergen verzorgt graag jouw bruidsmake-up en bruidskapsel samen met haar team ervaren bruidsstylisten! Wij bieden 2 arrangementen aan.

Feel Good Visagie is de specialist voor bruidsvisagie op de Utrechtse Heuvelrug en partner van Koetshuis de Haar in Haarzuilens en verzorgt jouw bruidsmake-up graag op deze sprookjeslocaties.

Ga je trouwen in het buitenland, dan kun je een speciale privé sessie Bruidsmake-up boeken. Je leert dan hoe je zelf een mooie bruidsmake-up kunt creëren. Het is natuurlijk ook mogelijk dat jouw make-up in het buitenland door ons verzorgd wordt.

De Proefsessie:
Tijdens de proefsessie bespreken we jouw wensen en ideeën, zo bepalen we de juiste makeup en haarstijl aan de hand van jouw bruidsmoodboard. Het allerbelangrijkste is dat jij je goed voelt bij de look die wij samen gaan creëren.

Al onze bruidsstylistes zijn zowel professioneel visagiste als ook kapster of hairstylist. Na de intake wordt de proef make-up aangebracht en stellen we de definitieve keuze vast. We gaan hierna aan de slag met het proefkapsel en filmen het eindresultaat. Wij nemen graag de tijd, daarom duurt een totale proefsessie ongeveer 3 uur.

De proefmake-up en het bruidskapsel, zo’n 3 tot 6 weken voor de trouwdatum, wordt aangebracht in onze make-up studio en is altijd het volledige bruidsplaatje! Aangezien de meeste bruiden op vrijdag of zaterdag trouwen, spreken we de proefsessies altijd af in de ochtend of de middag van maandag t/m donderdag.

Wij kiezen bewust voor proefsessies overdag, wat betekent dat je er vaak vrij voor moet nemen, omdat echt daglicht het beste vergelijk biedt met de trouwdag. Ik raad je dan ook aan om de proefmake-up de hele dag op te houden en verschillende malen in de spiegel te kijken. Zo raak je eraan gewend hoe de make-up voelt en kun je ervaren dat het er aan het einde van de dag nog steeds goed uitziet!

Op de trouwdag komen wij aan huis of op de locatie de make-up en het haar verzorgen. Liever bij ons in de studio, dat kan ook. Bijkomende reiskosten buiten Doorn, afhankelijk van de afstand, € 0,35 per km en eventuele parkeerkosten, toeslag op zondag en bij starten voor 7.30 uur.

Feel Good werkt met een eigen team professionele bruidsstylisten, zo is er altijd een back-up styliste bij ziekte.

Feel Good laat u stralen op de belangrijkste en mooiste dag van uw leven.

Prijzen & details

Wij bieden twee verschillende arrangementen aan:

Het Bruidsarrangement Make-up of Hairstyling      € 298,-

De proefsessie bruidsmakeup of bruidskapsel 3 - 6 weken voor de trouwdag in de Feel Good Bridal Studio.
(duur: +- 2 uur)

Incl. make-up kleuranalyse, incl. gebruik alle producten voor de bruiloft.

De bruidsmakeup of bruidskapsel op locatie op uw bruiloftsdag (duur: +- 1,5 uur)

Het Bruidsarrangement Make-up en Hairstyling         € 439,-

De proefsessie bruidsmakeup en bruidskapsel 3 tot 6 weken voor de trouwdag in de Feel Good Bridal studio
(duur: +- 3 uur)

Incl. make-up kleuranalyse, incl. gebruik alle producten voor de bruiloft.

De bruidsmakeup en bruidskapsel op locatie op uw bruiloftsdag (duur: +- 2 a 2,5 uur)

LAST MINUTE Bruidsarrangement Make-up en Hairstyling € 298,-

De bruidsmakeup en het bruidskapsel op uw trouwdag zonder proefsessie kan ook (duur: +- 2,5 uur). Ideaal voor wie in het buitenland of wat verder woont. Incl. telefonische intake.

VIP Bruidsarrangement Make-up en Hairstyling € 509,-

De proefsessie bruidsmakeup en bruidskapsel 3 tot 6 weken voor de trouwdag (duur: +- 3 uur)

Incl. make-up kleuradvies, incl. gebruik alle producten en een tasje met de gekozen lipstick, de naked compact powder en de award winning fixing spray van Kryolan voor de bruiloftsdag. False lashes zijn een extra optie a € 10,-.

De bruidsmakeup en het bruidskapsel op uw bruiloftsdag (duur: +- 2,5 uur)

VIP Bruidsarrangement Makeup € 369,-

De proefsessie bruidsmakeup 3 tot 6 weken voor de trouwdag (duur: +- 1,5 a 2 uur)

Incl. make-up klauradvies, incl. gebruik alle producten en een tasje met de gekozen lipstick, de naked compact powder met fotofilter en de award winning fixing spray van Kryolan voor de bruiloftsdag. False lashes zijn een extra optie.

De bruidsmakeup op uw bruiloftsdag (duur: +- 1,5 uur)

Vindt u het prettig dat ook de moeder van de bruid, schoonmoeder en eventuele andere bruiloftsgasten een mooie make-up krijgen, dan kan dit. Het speciale tarief bedraagt € 55,- p.p. voor make-up (30 min.) en € 59,- voor hairstyling (30 min,).

Bruidegom touch-up € 39,-

Is het bruidsgezelschap dat van het arrangement gebruik wil maken wat groter, dan zorgen wij voor extra stylisten indien beschikbaar.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je weten of jullie datum beschikbaar is?

ContactMail ons