Heb jij ook regelmatig een klant met een bril of een 50 + klant en zou je graag de kneepjes uit het visagievak willen leren voor de wat rijpere huid? Meld je dan aan voor deze Masterclass.

Je krijgt makeup les in huidverzorging voor de 50+ huid, kleurenleer, camoufleren, shapen, contouring, fixeren, speciale makeup producten voor de ouder wordende huid, hygiëne, de bril makeup, diverse oogmakeup technieken waarbij we de ogen optisch gaan liften. Hoe maak je hangende of diepliggende ogen groter? Welke kleur lipstick past bij de huid van jouw klant en hoe maak je de lippen voller en de uitstraling van je klant fris? Je leert het hoe en waarom van een makeup paspoort en hoe je van advies naar verkoop komt. Hoe kom je aan tevreden klanten en hoe houd je ze.

Masterclass data

Maandag 3 mei 2021
13.00 tot 15.30 uur

Kosten & data

Mature Skin & Bril Makeup Masterclass

€ 175,-

Makeup Pakket

Breng je eigen koffer/brushes en een model mee of wanneer je nog niet echt een professionele set hebt, bieden wij een complete Makeup kit aan incl. mature skin speciale producten met 40% korting, voor studenten slechts € 495,-! Natuurlijk kunnen wij ook jouw eigen kit aanvullen met wat je mist tegen de vaste studenten korting.

inschrijven