Naast de Vakopleiding Visagie, een allround praktijkopleiding, bieden wij nu professionele Bruid Masterclasses aan voor de visagiste en salons, die zich willen specialiseren. Zeer geschikt voor een ieder met een passie voor bruiden. Na deze masterclasses, die iedere les worden afgesloten met een fotoshoot, ben je een veelzijdige MUA, die breed inzetbaar is.

4 specialisatie lessen in Bruidsmake-up

Je krijgt make-up les in huidverzorging, kleurenleer, camoufleren, shapen, contouring, strobing, diverse eyeliner technieken, valse wimpers, werken met glitters, fixeren, speciale make-up producten, hygiëne, foto en video make-up, bruid met bril make-up, diverse oogmake-up technieken en specialistische lessen westerse en diverse stijlen arabische bruidsmake-up. Je leert het hoe en waarom van een intake, facechart en de proefsessie. In de laatste les gaan we ook in op het stukje promotie van jou als MUA, hoe kom je aan tevreden klanten en hoe houdt je ze.

We stomen je stap voor stap klaar voor deze specialisatie Bruidsmake-up, zodat jij iedere bruid de dag van haar leven kan bezorgen.

Lesprogramma

Lessen overdag of in de avond op afspraak in privé setting

Europese bruidsmakeup deel I

Deze les leer je de natural Noord-Europese technieken, stap voor stap tutorial. Alles over kleurkeuzes en oogmakeup opbouw. Hierna ga je zelf aan de slag op je model. Fotografie na afloop. Denk aan de styling (kleding top en haar), breng van alles mee, des te mooier de foto.

Europese bruidsmakeup deel II

Deze les leer je de Zuid-Europese bruidstechnieken, zowel de technieken met zachte oogkleuren, maar ook de meer golden warme glam smokey technieken die je veel ziet in Italië, stap voor stap tutorial. Hierna ga je zelf aan de slag op je model. Fotografie na afloop. Denk aan de styling.

Arabische bruidsmakeup

Deze les leer je de verschillende glam make-up technieken, die de arabische bruiden erg mooi vinden van Marokko, Nederland tot Dubai, stap voor stap tutorial. Hierna ga je zelf aan de slag op je model. Fotografie na afloop. Denk aan de styling, breng van alles mee, des te mooier de foto.

De proefsessie en promotie

Deze les leer je een echte proefsessie uitvoeren op een model, die je niet kent. Je leert het belang van de intake en het filmen van het resultaat, stap voor stap tutorial. We leren je hoe je reclame gaat maken voor jouw salon, hoe kom je aan meer klanten/bruiden, hoe wordt je een bekend MUA in bruidsmake-up?

Kosten & data

Bruidsmake-up Masterclasses all-round

€ 895,- incl. fotografie na afloop van iedere les via ring light.

Make-up Pakket

Breng je eigen koffer mee of wanneer je nog niet echt een professionele set hebt, bieden wij een complete Bridal Make-up kit aan met 40% korting, voor studenten slechts € 695,-! Natuurlijk kunnen wij ook jouw eigen kit aanvullen met wat je mist tegen de vaste studenten korting.

inschrijven