Studio

Feel Good is het adres voor wanneer je gaat trouwen en je een ervaren bedrijf zoekt voor jouw bruidsmake-up en bruidskapsel en dat van jouw gasten. Wij hebben een team van meerdere professionele bruidsstylistes.

Feel Good is ook het adres, wanneer je een leuke make-up workshop wilt volgen met een groep vriendinnen of met je collega's. Je krijgt altijd les van een professional, tevens docent van de Vakopleiding Visagie, bijna ieder thema is mogelijk.

Natuurlijk zijn wij ook te boeken om de make-up te verzorgen voor een event of shoot.

Feel Good is niet alleen de Make-up Academy in de provincie Utrecht, maar ook jouw studio voor een gezellige en leerzame make-up workshop privé of met een groep. Ga je trouwen of heb je een ander event, waar je graag je make-up en haar voor zou willen laten doen, wij staan natuurlijk voor je klaar.

Niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven verzorgen wij make-up tijdens events, congressen, video, film of fotoshoots. Feel Good, komt op locatie maar heeft ook een ruime eigen locatie met gratis parkeren naast de deur.

Eigenaresse van Feel Good, Award winning en publicerend make-up artist & personal stylist Monique van Wijnbergen verzorgt samen met haar team graag jouw boeking.

Wil je meer weten of wil je ons gewoon persoonlijk spreken? Laat het ons weten.

Naar contactMail ons

Academy

Ben jij een make-up lover en zou je graag van jouw passie je beroep willen maken, dan is de Feel Good Make-up Academy echt wat voor jou! Leer het make-up van de professionals, netwerk tijdens onze events en stage opdrachten en breid je creatieve skills uit.

Feel Good is de erkende Visagieschool van Utrecht en verzorgt naast de Vakopleiding Visagie, de Make-up Cursus, Bruidsstyling masterclasses, Hairstyling, Grime & TV Make-up en privé lessen op maat.

De Make-up Academy in de provincie Utrecht, Feel Good, heeft een ruime locatie met een groot leslokaal, fotografieruimte en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Er wordt les gegeven in kleine groepen met aandacht voor elke leerling, zo zorgt de school voor een hoog slagingspercentage.

Wij verzorgen een Vakopleiding Visagie, die u kunt afsluiten met een erkend diploma. Feel Good bestaat sinds 2008 en heeft twee Vakopleiding groepen per jaar die examen doen. Studiekosten zijn aftrekbaar van de belasting, afhankelijk van je inkomen, krijg je een flink percentage terug.

Eigenaresse van Feel Good, Award winning en publicerend make-up artist & personal stylist Monique van Wijnbergen verzorgt zelf de lessen Visagie in samenwerking met haar team.

Interesse? En heb je meer vragen of wil je ons gewoon persoonlijk spreken? Neem contact met ons op.

Naar contactMail ons

Contact

Inschrijven

Schrijf je nu in voor de eerst volgende cursus opleiding of masterclass.

  Kies Opleiding

  [group group-hairdates]

  Kies Startdatum

  [/group]

  [group group-vakdates]

  Kies Startdatum

  [/group]

  [group group-grimedates]

  Kies Startdatum

  [/group]

  [group group-privedates]

  Kies Voorkeursdag

  [/group]

  [group group-masterclasses]

  Kies Masterclass

  [/group]

  [group group-brilmasterclass]

  Kies Datum

  [/group]

  [group group-fotomasterclass]

  Kies datum

  [/group]

  [group group-bridalmasterclass]

  [/group]

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.