feel good visagie school utrecht

Home

feel good

MAKEUP STUDIO

In onze Studio kun je terecht voor bruidsmake-up en bruidskapsel, make-up workshops voor een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje en een visagiste boeken voor fotoshoots, video en events. Daarnaast is Feel Good Visagie al 14 jaar een zeer ervaren privé-opleider voor wie zich wil specialiseren in makeup.

Editorial

Zoek je een make-up artist voor jouw event of fotoshoot?

Speciaal voor bedrijven en evenementen bureau’s biedt Feel Good een professionele make-up artist die naast de make-up tevens het haar van de klant of het model kan verzorgen.

Bridal makeup

Feel Good laat je stralen op de mooiste dag van jouw leven. Een bruidsmakeup moet stralend zijn, jouw persoonlijkheid onderstrepen (zorgen dat jij je op je mooist voelt deze bijzondere dag), de hele dag en onder alle omstandigheden blijven zitten, maar er ook van dichtbij mooi uitzien.

Naar bridal
Workshops

Samen makeuppen tijdens jouw vriendinnen- of bedrijfsuitje?

Feel Good Visagie verzorgt makeup workshops voor groepen van 1 tot 16 personen. Bij grotere groepen zorgen wij voor een extra visagiste zonder bijkomende kosten.

Workshop Visagie

Feel Good Visagie verzorgt makeup workshops voor groepen van 1 tot 16 personen. Bij grotere groepen zorgen wij voor een extra visagiste zonder bijkomende kosten.

Naar workshops

Essential Professional Makeup uit Rome

Er wordt tijdens onze opdrachten en lessen gewerkt met het luxe verzorgende makeup merk Essential Professional Makeup. De makeup is vegan friendly, parabenen, lanoline, paraffine en parfum vrij. Alle producten zijn online te bestellen. Liever eerst een gratis advies? Maak een afspraak.

Meer Essential
Meer weten

Heb je vragen of wil je ons gewoon persoonlijk spreken? Contact ons!

Contact