feel good visagie school utrecht

Home

feel good

MAKEUP STUDIO & ACADEMY

Feel Good Visagie in Utrecht is al ruim 12 jaar de zeer ervaren opleider voor wie graag wil werken als makeup artist, bruidsstylist, haarstylist of grimeur. De visagieschool heeft een hoog percentage geslaagde leerlingen, die na de opleiding aan de slag gaan in de beauty industrie. Naast de opleidingen kun je in de Studio terecht voor bruidsmake-up, make-up workshops voor een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje en een visagiste boeken voor fotoshoots, video en events.

Academy

Ben jij een makeup lover?

en zou je graag van jouw passie je beroep willen maken, dan is de Feel Good Makeup Academy echt wat voor jou! Leer het make-up vak van de professionals, netwerk tijdens onze events en stage opdrachten en breid je creatieve skills uit.

Bridal makeup

Feel Good laat je stralen op de mooiste dag van jouw leven. Een bruidsmakeup moet stralend zijn, jouw persoonlijkheid onderstrepen (zorgen dat jij je op je mooist voelt deze bijzondere dag), de hele dag en onder alle omstandigheden blijven zitten, maar er ook van dichtbij mooi uitzien.

Naar bridal
Studio

Zoek je een make-up artist voor jouw bruiloft, event of fotoshoot?

Naast de Academy hebben wij de Studio. Een bruidsstyling studio voor haar en makeup voor ‘de grote dag’ en verzorgen wij makeup workshops voor een vrijgezellenfeest, vriendinnengroep of bedrijfsuitje. Tevens zijn wij te boeken voor shoots, video en events.

Workshop Visagie

Feel Good Visagie verzorgt makeup workshops voor groepen van 1 tot 16 personen. Bij grotere groepen zorgen wij voor een extra visagiste zonder bijkomende kosten.

Naar workshops
Meer weten

Heb je vragen of wil je ons gewoon persoonlijk spreken? Contact ons!

Contact