Grime groep 2013

Opleiding Grime, Film en Theater make-up

De basis opleiding Grimeren is er voor visagistes en een ieder die droomt over een carrière in de wereld van film en theater.

Tijdens deze opleiding ga je leren om een gezicht te veranderen (grimeren).  Je krijgt les van een ervaren docente grime, zij gaat je de kneepjes van het vak bijbrengen. Elke les starten we met theorie en worden nieuwe technieken voorgedaan en uitgelegd. Tijdens de opleiding mag je op jezelf werken of neem je elke les een eigen model mee. Na de lessen mag je foto’s maken van je eigen werk. Reken qua studiebelasting naast het volgen van de lessen op zo'n 1 à 2 uur huiswerk per week.

In deze basis opleiding van 8 weken komen de volgende onderwerpen aan bod: materiaalkennis, penseeltecknieken, kleurenleer, vormenleer, karaktergrime, een grime ontwerp maken, expressie verhogende grime, cabaret, ouderwordingstechnieken, anatomie, travestie, face painting, egyptische grime, het maken van wonden en werken met pruiken. De laatste les krijg je een eindopdracht die gefotografeerd wordt en ontvang je na het goed doorlopen van de opleiding een certificaat.

In de visagieschool wordt tijdens de opleiding grime gewerkt met het professionele theatermerk Kryolan. In het werkpakket zitten alle basisproducten die je nodig hebt voor deze opleiding. Wij werken graag met niet te grote groepen om zo een ieder voldoende begeleiding te kunnen bieden.

Kosten en data van de opleiding:

•Cursusduur 8 weken.

•Kosten € 650,-.

•Werkpakket Grime Kryolan € 150,- (incl. btw).

•Inclusief inschrijfgeld, eindfoto en certificaat.

Nieuwe startdatum:

 Donderdagavond 19.30-22.00 uur 10 Oktober 2019  •Prijzen zijn vrijgesteld van btw.

Feel Good is geregistreerd bij het CRKBO, een uitvoeringsinstantie van de overheid die nagaat of je een professioneel opleidingsinstituut bent. Door de registratie kan Feel Good haar opleidingen zonder 21 % btw aanbieden. Heeft u interesse stuur ons dan een e-mail klik hier.