Evenementen

Wilt u graag een Visagie team op uw evenement ?

Speciaal voor bedrijven en evenementen bureaus biedt het Feel Good Visagie team make-up (advies), metamorfoses of workshops op maat. 
Zo hebben wij gewerkt voor Mediq, Kyocera Mita, FNV Professionals, Popkoor Prestige, Imtech, Zuwe zorg, KLM, Belastingdienst, Hilton, Rabobank, Oracle, Amant, Intratuin, Holland Casino, Hema, LOF, Libelle, Sanoma, BNN, VPRO, RTV, Filmacademie, Foto Vakschool etc.

Vakopdrachten

Bent u op zoek naar een visagiste voor een fotoshoot, video of filmopdracht ? Wij hebben verschillende visagistes in ons bestand die de Vakopleiding Visagie en hairstyling succesvol hebben afgerond. Heeft u meerdere visagistes nodig voor een opdracht, dan is dat ook geen probleem.

 

Glamour Make-up Metamorfose
Tijdens uw bedrijfsfeest of partnerdag tovert het Visagie Team van Feel Good uw vrouwelijke gasten om tot ware diva's.
Bent u op zoek naar bijzonder entertainment ? Verwen uw gasten dan eens met een feestelijke make-over of een mooie dag make-up. De visagiste geeft ook persoonlijke adviezen en tips.

 

Workshop Visagie

Tijdens uw evenement kunnen gasten deelnemen aan de Visagie workshop van Feel Good. De ideale verwenworkshop voor vrouwelijke relaties en het vrouwelijke personeel.


Plaats en Prijs
Het Visagie Team komt naar de feestlocatie.

Een Touch-up/ Make-up metamorfose duurt maximaal 10 minuten, zodat zoveel mogelijk gasten kunnen deelnemen.

Het programma van de workshop wordt op maat gemaakt afhankelijk van de beschikbare tijd.
De prijs wordt bepaald door het aantal in te zetten visagiste's en het aantal gasten. Bijkomende reiskosten afhankelijk van de locatie.


Fotografie

Feel Good Visagie werkt samen met een aantal fotografen, die na afloop de gasten kunnen fotograferen. Zo hebben uw gasten een leuke herinnering aan een geweldig feest.


Heeft u interesse stuur ons dan een e-mail klik hier.