mediq6

Workshop Visagie

Feel Good Visagie verzorgt workshops voor groepen vanaf 2 tot 36 personen. Bij grotere groepen zorgen wij voor een extra visagiste zonder bijkomende kosten. Liever privéles of een workshop met een klein groepje, dat kan! Wij hanteren dan een speciaal tarief.

De workshop

We vinden het prettig om er goed uit te zien, maar soms weten we niet hoe we met make-up het gewenste effect kunnen bereiken. In onze workshop Visagie leer je de trucs uit het vak van een professioneel visagiste. De make-up workshop van Feel Good is een diepgaande stap voor stap make-up. In een relaxte sfeer gaan we alles behandelen. We starten met het reinigen van de huid, brengen de primer aan en geven veel aandacht aan het vinden van de geschikte kleur en soort foundation. Hierna gaan we verder met het shapen van het gezicht, de oogmake-up met wederom een kleuradvies en sluiten af met de lippen.  Aangezien je les krijgt in onze make-up academy, leer je de professionele aanbrengtechnieken.

Tijdens de workshop werken we met de luxe huidverzorgende make-up producten van het Italiaanse Royal Effem. Deze producten zijn ook verkrijgbaar in onze school. Alle make-up vragen komen natuurlijk aan bod. Een ieder krijgt een persoonlijke make-up pas. Het doel is dat je na 2 ½ uur vol vertrouwen naar huis gaat met een look die echt bij jou past en dat je deze look zelf opnieuw makkelijk kunt creëren.

Prijs

De prijs is € 30,- p.p. (v.a. 6 personen, incl. materialen). De workshop duurt +- 2,5 uur.

Je wordt ontvangen met een kopje thee of koffie met wat lekkers erbij.

Meerprijs

Privé workshop € 89,- . Workshop 2 personen € 55,- p.p. Deze workshop duurt +- 1,5 uur. Workshop 3 personen € 49,- p.p.   Workshop 4 personen € 40,- p.p. Deze workshop duurt +- 2 uur. Workshop 5 personen € 36,- p.p. Workshops zijn te boeken op maandag t/m zaterdag overdag. Zaterdagmiddagen zijn erg populair. Het minimum op deze middag is daarom 6 deelneemsters. Bent u met een kleinere groep, dan kunt u wel boeken tegen meerprijs.

Plaats

De workshops worden gegeven in onze Visagieschool in Utrecht (gratis parkeren voor de deur) of we komen naar een door u gekozen locatie. Bijkomende reiskosten indien wij naar u toekomen afhankelijk van de afstand (€ 0,30 per km.)

Fotografie

Fotografie is als extra optie bij te boeken (v.a. 6 personen) De fotograaf/ fotografe maakt van een ieder van jullie een mooi portret na afloop en een leuke groepsfoto. Deze foto’s worden digitaal geleverd. Deze foto's mag je vrij gebruiken. Fotografie kosten worden met de fotografe/fotograaf afgerekend en bedragen slechts € 7,50 p.p.

Cadeaubon

Het is ook mogelijk een workshop in de vorm van een cadeaubon te geven met of zonder cadeaupakket. De cadeaubon wordt feestelijk verpakt toegestuurd en is in te wisselen op een later te bepalen dag en tijdstip.

Heeft u interesse stuur ons een e-mail klik hier. Kijk anders eens bij Workshop Stijl