1926926_607101462698858_714620095_n

Cursus Hairstyling

Heb je altijd al willen leren om haar op allerlei manieren te stylen, dan is dit echt een cursus voor jou !
Natuurlijk onmisbaar voor visagistes, die alles willen leren over wat je kunt doen met het haar van je model tijdens fotoshoots, bruidsmake-up, make-up wedstrijden etc.            

Steeds vaker wordt van een visagiste gevraagd dat je allround bent en ook het haar en de styling kan doen. Je krijgt les van een professioneel hairstyliste. Zij volgt de nieuwste trends op de voet.

Elke les starten we met theorie en worden nieuwe technieken voorgedaan en uitgelegd. Tijdens de cursus mag je op een kop werken of neem je elke les een eigen model mee. Na de lessen mag je foto’s maken van je eigen werk. Reken qua studiebelasting naast het volgen van de lessen op zo'n 1 à 2 uur huiswerk per week.

De opleiding bestaat uit 6 lessen waar verschillende onderwerpen aan bod komen, zoals: Föhn technieken, verschillende vlechttechnieken, diverse manieren voor het opsteken van het haar, het werken met rollers, touperen, het leren omgaan met een krul & stijltang, extreme kapsels en de laatste trends.

Veel aandacht gaat in de lessen naar het mooi en stevig opsteken op verschillende manieren voor feestkapsels en bruiden. De benodigde apparaten (föhn, stijltang en krultang) hebben cursisten veelal zelf in huis of kunnen zij lenen. Een hairstyling materialen pakket bieden wij via de school aan. In dit pakket zitten professionele kappers stylingproducten (volume mousse, haarlak, updo product en een glans finish product) water nevelspray, elastiekjes, haarspeldjes, bouclé speldjes, steekspelden, toupeer kam, haarborstel, pro föhn borstel etc. De laatste les maak je een totale look (make-up en haar), deze wordt gefotografeerd door één van de fotografen van Feel Good.

Kosten en data van de opleiding:

•Cursusduur 6 weken. •Kosten € 595,-

•Hairstyling werkpakket € 150,- (excl. stijltang, föhn & krultang)

•Inclusief inschrijfgeld, lesmap, eindfoto en certificaat.

Nieuwe startdatum:

•  15 Oktober 2019 Dinsdagavond 19.30-22.00 uur. •Prijzen zijn vrijgesteld van btw.

Feel Good is geregistreerd bij het CRKBO, een uitvoeringsinstantie van de overheid die nagaat of je een professioneel opleidingsinstituut bent. Door de registratie kan Feel Good haar opleidingen zonder 21 % btw aanbieden.

  Heeft u interesse stuur ons dan een e-mail klik hier.