opening school 01-11-09 019

Cursus Visagie

De cursus voor wie werkzaam is in de cosmetica- of kappersbranche, maar ook voor een ieder met interesse in mode en make-up. Wij laten je kennis maken met de wondere wereld van de visagie.

 

Head educator is Monique van Wijnbergen, zij heeft een mode/styling achtergrond (o.a. een zaak geleid in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat) en werkt al 15 jaar als professioneel, publicerend make-up artist. Tevens is zij hairstyliste en grimeuse en was zij 2 jaar achtereen finaliste tijdens de Nederlandse Make-up Awards. De lessen geeft Monique samen met haar team ervaren gedipomeerde visagistes met een ruime praktijkervaring.

Je leert werken op een model of op jezelf, waarbij kleurenleer, gezichtsvorm herkenning, diverse oog-technieken (naturel, dag en avond, glamour, smokey, etc.) en correcties aan bod komen. Kortom: je leert het creëren van verschillende mooie en trendy make-up's.

In de visagieschool wordt gewerkt met de luxe huidverzorgende Italiaanse make-up producten van Essential Professional Make-up, Royal Effem en het Duitse Kryolan. De make-up wordt voor de 6-weekse cursisten beschikbaar gesteld door de school. De cursus wordt afgesloten met een praktijkopdracht, die wordt gefotografeerd. Wij werken graag met niet te grote groepen om zo een ieder voldoende begeleiding te kunnen bieden.

Elke les starten we met theorie en worden nieuwe technieken voorgedaan en uitgelegd. Tijdens de cursus mag je op jezelf werken of neem je vanaf les 2 elke les een eigen model mee. Na de lessen mag je foto’s maken van je eigen werk. Reken qua studiebelasting naast het volgen van de lessen op zo'n 1 à 2 uur huiswerk per week.

Het is mogelijk om na de Cursus Visagie door te stromen naar de Vakopleiding Visagie. U betaalt dan geen € 1595,-, maar nog slechts € 1150,-  aan lesgeld.

Kosten en data van de opleiding:

  • Cursusduur 6 weken, 1x per week les.
  • Kosten lesgeld € 595,-.
  • Professionele penselenset voor cursisten met € 75,- korting voor slechts € 115,-.
  • Het lesgeld is vrijgesteld van BTW.
  • Geen werkpakket nodig, materiaal wordt ter beschikking gesteld!
  • Incl. inschrijfgeld, lesmap, eindfoto en certificaat.

 Nieuwe startdata:  

  • 16 September 2019 Maandagavond 19.30- 22.00 uur
  • 18 September 2019 Woensdagochtend 9.30 - 12.00 uur.

 

  • Feel Good is geregistreerd bij het CRKBO, een uitvoeringsinstantie van de overheid die nagaat of je een professioneel opleidingsinstituut bent. Door de registratie kan Feel Good haar opleidingen zonder 21 % btw aanbieden.
  • Heeft u interesse stuur ons een e-mail. Kijk ook eens bij de Cursus Hairstyling

Professionele MUA Brush set

Deze professionele 10-delige Brush set is 100 % Vegan, geschikt voor elke make-up artist, deze bestaat uit:

De grote Essential powder/terracotta brush nr. 1, de shader/blusher brush nr. 4, de mini kattetong Eye Contour Brush nr. 10, de ronde Eye Blender Brush nr. 12, de Eyeliner brush, de Camouflage Brush, de Eyebrow/angular Brush, de Lip Brush, de spatel en de korte mascara brush.

De heupetui is eventueel los bij te bestellen.

 

Levertijd:3-5 dagen
Bestel