Visagieschool FeeL Good Visagie

De Make-up en Styling Academy

Ben je een fashion of make-up lover en zou je graag van jouw passie je beroep willen maken, dan is de Feel Good Make-up en Styling Academy echt wat voor jou!

Feel Good is dé erkende Visagie & Styling school van Utrecht en verzorgt de Vakopleiding Visagie, de Cursus Personal Fashion Styling, Bruidsstyling, Hairstyling ,Grime & TV make-up naast privé lessen en Make-up & Stijl workshops.

Dé Make-up en Styling Academy in de provincie Utrecht, Feel Good, heeft een ruime verbouwde locatie met een groot leslokaal, fotografieruimte en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Er wordt les gegeven in kleine groepen met aandacht voor elke leerling, zo zorgt de school voor een hoog slagingspercentage.

Wij verzorgen een Vakopleiding Visagie, die u kunt afsluiten met een erkend diploma. Naast de Vakopleiding kunt u bij ons ook terecht voor een Opleiding Personal Fashion Styling, Bruidsstyling, de Cursus Visagie, Grime of de Cursus Hairstyling.

Feel Good bestaat sinds 2008 en heeft twee Vakopleiding groepen per jaar die examen doen. Naast een theorie en praktijkexamen, is ook de op de school gemaakte portfolio een aangeboden onderdeel van het diploma.

Eigenaresse van Feel Good, Award winning en publicerend make-up artist & personal stylist Monique van Wijnbergen verzorgt zelf de lessen Visagie & Styling in samenwerking met haar team.