27540317_1715243078532428_3552508266638163515_n_20190212150913

Masterclasses Bruidsmake-up

De Masterclass Visagie is bedoeld voor ervaren visagistes en ex-cursisten die willen blijven leren...

 

NEW! Cursus Bruidsstyling Masterclasses 

 

Naast de Vakopleiding Visagie, een all-round praktijkopleiding, bieden wij nu professionele Bruidsstyling lessen aan voor de visagiste die zich wil specialiseren. Zeer geschikt voor een ieder met een passie voor bruiden. deze masterclasses, die worden afgesloten met een bridal fotoshoot, ben je een veelzijdige Bruidsstyliste, die breed inzetbaar is.

Head educator is Monique van Wijnbergen, zij werkt al 15 jaar als professioneel, publicerend make-up artist en stylist. De Masterclasses bruidsmake-up en bruidskapsels geeft Monique samen met een team bekende ervaren gediplomeerde visagisten met een ruime praktijkervaring op het gebied van europese bruidsmake-up en arabische bruidsmake-up. Eén van de gast docenten is winnares van de make-up awards, Bahar Yilderim. Er wordt gewerkt in kleine groepen met veel aandacht voor iedere leerling.

4 zondag ochtend lessen specialisatie in Bruidsmake-up

Je krijgt make-up les in huidverzorging, kleurenleer, camoufleren, shapen, contouring, strobing, diverse eyeliner technieken, valse wimpers, werken met glitters, fixeren, speciale make-upproducten, hygiëne, foto en video make-up, bruid met bril make-up, diverse oogmake-up technieken en specialistische lessen westerse en diverse stijlen arabische bruidsmake-up. Je leert het hoe en waarom van een intake, facechart en de proefsessie.

Lestijden: maandag of zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur

We stomen je stap voor stap klaar voor de specialisatie, het vak van bridal hairstylist, zodat jij iedere bruid de dag van haar leven kan bezorgen.

Masterclass data: maandagochtend of zaterdagochtend. Start 4 en 6 April.

Kosten:  Bruidsmake-up Masterclasses € 495,-  . Liever 1 Masterclass volgen? Dat kan voor € 149,-.

Make-up Pakket: Breng je eigen koffer mee of wanneer je nog niet echt een professionele set hebt, bieden wij een Bridal Make-up kit met 40% korting voor studenten slechts € 660,-!  Natuurlijk kunnen wij ook jouw eigen kit aanvullen met wat je mist tegen een studenten korting.

        

Leer bij Feel Good alle geheimen van de professionele bruidsstyling van de experts uit het vak!