21

Personal Fashion Styling

Droom jij van een baan als stylist? Ben je al aan het werk als Mua, maar zou je graag jouw klanten een kleuranalyse en stijladvies willen aanbieden? Ben je een fashion of make-up lover en wil je van jouw passie je beroep maken, dan is deze opleiding echt iets voor jou!

Naast de Vakopleiding Visagie, een all-round praktijkopleiding, bieden wij nu ook de uitgebreide Personal Styling opleiding aan. Zeer geschikt voor een ieder met een passie voor fashion, stijl en kleur. (geen vooropleiding nodig) Tevens ideaal als specialisatie voor wie een visagie vakdiploma heeft. Na deze opleiding, die wordt afgesloten met een examenopdracht, portfolio en fotoshoot, ben je een veelzijdige Personal Styliste, die breed inzetbaar is.

Head educator is Monique van Wijnbergen, zij heeft een fashion styling achtergrond. Jarenlang gaf zij leiding aan de fashion store in de Amsterdamse PC, werkte als personal shopper en als styliste voor diverse magazines. Inmiddels werkt zij al 15 jaar als professioneel, publicerend make-up artist en fashion stylist. De lessen personal styling geeft Monique samen met haar team en gastdocenten. Er wordt gewerkt in kleine groepen met veel aandacht voor iedere leerling

Je krijgt les in huidanalyse, figuuranalyse, kleuranalyse (aan de hand van de 4 seizoenen), kleurenleer, stijladvies en het maken van een stijlboek, imago analyses, personal shopping, communcatie met klanten, wensen en persoonlijkheid van klanten inschatten, het intakegesprek, de first impression, de spiegelbeeldsessie, modelleren, fashion trends analyseren en integreren in je klantadvies, het samenstellen van sfeer- en kleurcollages, styling van een studio shoot. Een praktijk en oefendag in een fashion store.

We stomen je stap voor stap klaar voor het vak van personal stylist, zodat jij jouw klanten kunt helpen met het ontdekken en creëren van hun eigen stijl.

Leer bij Feel Good alle geheimen van de professional personal stylist!

 

Kosten en data van de opleiding Personal Fashion Stylist

 Opleidingsduur 14 weken.

•Lesgeld € 1595,-. Het lesgeld is vrijgesteld van BTW.

•Personal Styling Kleuranalyse werkpakket met in totaal 34 kleurdoeken, kleurkaartjes en intakeformulieren € 395,-.

De opleiding is te betalen ineens of in 2 of 4 maandelijkse termijnen, termijntoeslag € 10,-.

 

  •Startdatum

. Woensdagavond 2 Oktober 2019 van 19.30- 22.00 uur.

 

Feel Good is geregistreerd bij het CRKBO, een uitvoeringsinstantie van de overheid die nagaat of je een professioneel opleidingsinstituut bent en bij het KWC-UV. Door de registratie kan Feel Good haar opleidingen nu zonder 21 % btw aanbieden. Let op : Je kunt een flink deel van de opleidingskosten van de belasting terugkrijgen.

  • Heeft u interesse of vragen stuur ons een e-mail klik hier.