Visagieschool FeeL Good Visagie

De Visagieschool

Dé erkende Visagieschool van Utrecht verzorgt de Vakopleiding Visagie, kortere cursussen, privé lessen en workshops.

Dé Visagieschool in de provincie Utrecht, Feel Good Visagie, heeft een ruime locatie met 2 leslokalen, fotografieruimte en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Er wordt les gegeven in kleine groepen met aandacht voor elke leerling, zo zorgt de school voor een hoog slagingspercentage.

Wij verzorgen een Vakopleiding Visagie, die u kunt afsluiten met het erkende Branchediploma Visagie of het schoolexamen. Naast de Vakopleiding kunt u bij ons ook terecht voor een Cursus Visagie of de cursus Hairstyling.

Feel Good Visagie bestaat sinds 2008 en heeft twee Vakopleiding groepen per jaar die examen doen. Naast een theorie en praktijkexamen, is ook de op de school gemaakte portfolio onderdeel van het branchediploma.

Wanneer je de Vakopleiding Visagie volgt, kun je tijdens de opleiding nog besluiten of je deze afsluit met het schooldiploma of het branchediploma.
Beide groepen zitten bij elkaar en krijgen dezelfde lessen.

Eigenaresse van Feel Good, Award winning en publicerend make-up artist, Monique van Wijnbergen verzorgt zelf de lessen Visagie in samenwerking met haar team.